Pyetje në lidhje me jetën dhe Perëndinë
Pyetje në lidhje me jetën dhe Perëndinë

Kutia e Aventurës Shpirtërore

Kur isha ateist, nuk kishte asgjë më misterioze për mua se kjo: "Të kesh besim tek Zoti".

Pyesja veten, se si një person racional fillon të besojë në Zot?

Ndoshta edhe ju keni menduar të njëjtën gjë. Unë vetë zbulova disa përgjigje vertetë bindëse.

Për këtë arsye kam krijuar një seri me shtatë mesazhe, që unë e kam quajtur ’’Kutia e Aventures Shpirtërore’’.

Ja se Çfarë do zbulojmë tek ’’Kutia e Aventures Shpirtërore’’

- si arrin dikush te besimi?
- dyshime, a mund të jetë dikush 100% i sigurt?
- provat logjike dhe shkencore për Zotin.
- provat e dëmshme kundër Zotit.
- a mund ta përjetojë dikush personalisht dashurinë e Zotit?

Mesazhi i parë do t'ju vijë menjëherë. Pjesa tjetër do të vijë nga një çdo ditë.

Në fund të çdo emaili do të ketë një link ku mund ta ndërprisni serinë në çdo kohë. Ne e respektojmë privatësinë tuaj dhe nuk do ta ndajmë adresën tuaj të emailit me askënd.

Ju lutem më dërgoni ’’Kutinë e Aventures Shpirtërore’’

Shpresojmë që të inkurajoheni vërtetë me këtë seri mesazhesh. Shpresojmë që ta provoni.

Sinqerisht,

Merlinin Adamson dhe Stafi i Pyetjetejetes