Video / Histori Studentore


#pjatatqebien - Pjatat qe Bien

Teksti i videos:


Historia e Anxhelës


Historia e Renisit


Alma: Ka vetëm një rrugë


Visi: Për çfarë ia vlen të jetosh?

Lexo artikullin “Pastaj?” që trajton qëllimin e jetës


Lando: Një zgjedhje përtej shkencës

Lexo artikullin “Nga Erdhi Jeta?” që trajton qëllimin e jetës


Përgjigjet


E premtja e zezë dhe Pashka…

Pas tre vitesh duke iu folur për mbretërinë e Perëndisë, ai u kthye në javën e fundit në Jeruzalem. Të dielën e pritën si hero. Si mbret. Si shpëtimtar. Të hënën fillojnë pyejtet. Vëzhgimet. Kundërshtimet. Zhgënjimet. Sepse ai po vepronte ndryshe nga ç’prisnin ata.
Shikojini ngjarjet nga një këndvështrim tjetër. Të paraqitura me mjeshtëri, duke punuar me rërë.

Përse Ai nuk e çliroi veten nga mundimi? Përse i lejoi ta tallnin e ta poshtëronin?
A nuk ishte në gjendje të mbronte veten?
Na kontaktoni për të gjetur përgjigje… jo vetëm intelektuale por përgjigje që mund të ndryshojnë jetën tuaj!

Na shkruani!

Një shikim i shkurtër i jetës së Jezusit të Nazaretit, dhe pse nuk është besim i verbër të besosh në Të…


TREGOJUA MIQVE:  

TOP


Facebook
Facebook