Pyetje në lidhje me jetën dhe Perëndinë
Pyetje në lidhje me jetën dhe Perëndinë

Për këtë faqe

PyetjeteJetes.com është një vend i sigurt për të eksploruar çështje të tilla si kush është Perëndia dhe si mund të jetë ta njohësh Atë.

Ky site përmban artikuj, histori të vërteta, pyetje dhe përgjigjie, dhe ju jep mundësi të dërgoni me e-mail pyetje që mund të keni në lidhje me Perëndinë. Ne do t’ju dërgojmë me e-mail një përgjigjie personale për pyetjen tuaj. Dëshira jonë është t’ju ndihmojmë të shikoni se Perëndia po ju ofron një marrëdhënie personale me veten e Tij dhe si mund të fillosh ta njohësh Atë që sot.

Ky site është hartuar nga një organizatë e krishterë: Instituti Jeta e Re Ndërkombëtar, që nuk i përket një emërtimi të caktuar fetar. IJR është e pranishme në shumë qendra studentore në Shqipëri dhe në botë. Nëse doni të shikoni një listë specifike të bindjeve teologjike të IJR na shkruani me e-mail.

Shpresojmë se do ta shqyrtoni mundësinë e njohjes së Perëndisë dhe të dashurisë së Tij për ju. Nuk ekziston asnjë marrëdhënie tjetër që mund t’i përmbushë aq plotësisht dëshirat e zemrës dhe mendjes njerëzore.TREGOJUA MIQVE:
WhatsApp Share Facebook Share Twitter Share Share by Email More